Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Лудогорец привлече национал на България

Лудогорец привлече национал на България

Шампионите на България реализираха втори зимен трансфер

Лудогорец реализира втория си зимен трансфер. В четвъртък клубът финализира преговорите със Спас Делев. Националът на България премина успешно медицинските изследвания, след което подписа договор с десеткратния шампион. Делев, който запоследно игра в Арда, ще бъде представен пред медиите на пресконференция във Варна в началото на януари 2022 г. В морската ни столица отборът се събира за началото на зимната подготовка, откъдето на 10 януари заминава на лагер за Турция. 

Спас Делев има дълга и успешна кариера в България и чужбина. У нас е играл за Пирин, ЦСКА, Локо (Пд), Берое и Арда. В чужбина е носил екипите на турския Мерсин, испанския Лас Палмас и полския Пагон. Халфът има и 35 мача за националния отбор на България, като е отбелязал три гола.

"За мен е чест да премина в Лудогорец. Идвам, за да сбъдна една моя мечта - да стана шампион на България. Вярвам, че ще помогна на новия ми отбор в борбата за титлата", коментира Делев. Той е вторият футболист, който подписа договор с Лудогорец през последните десет дни. Преди него шампионът привлече бразилското крило Рик Джонатан, който ще се присъедини към отбора на лагера в Турция.
ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега