Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Лукако ще се радва да види Рууни в Челси

Лукако ще се радва да види Рууни в Челси

Нападателят на „сините” Ромелу Лукако би приветствал звездата на Манчестър Юнайтед Уейн Рууни на „Стамфорд Бридж” и твърди, че не го е страх да се бори за място в титулярния състав.

Нападателят на „сините” Ромелу Лукако би приветствал звездата на Манчестър Юнайтед Уейн Рууни на „Стамфорд Бридж” и твърди, че не го е страх да се бори за място в титулярния състав. Грандът от западен Лондон направи два неуспешни опита да привлече 27-годишният английски национал, който е решен да напусне „Олд Трафорд”, като Жозе Моуриньо смята да направи и трето предложение за подписа на класния нападател в началото на следващата седмица.

Лукако се представи впечатляващо с екипа на „сините” през изминалия сезон, отбелязвайки цели 17 гола в мачовете от Висшата лига и ще се радва да види тима подсилен с нови опитни играчи като Рууни. По този повод той заяви във футболен коментар на живо пред журналистите в британската столица:

„Всеки един футболист иска да играе в най-добрият отбор. Ако привличането на даден играч ще подобри цялостното представяне на тима, то тогава не виждам проблеми това да се случи.”

„Аз се познавам със Самуел Ето’о и Уейн Рууни и не се страхувам от това да има сериозна конкуренция за титулярно място в отбора, така че те са добре дошли. Приближавам се все повече до върхова форма и моята голяма амбиция е да играя редовно в първия отбор.”

„Сините” гостуват на Юнайтед следващия понеделник, като е трудно да се даде ясна прогноза за мачове от такъв ранг в началото на сезона във Висшата лига.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега