Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Лятото с много "Мед, море и слънце" в Поморие

Лятото с много "Мед, море и слънце" в Поморие

Второто издание на Националния фестивал на меда „Мед море и слънце” ще се проведе в дните от 25 юли до 17 август 2014 г. в Поморие. На централната пешеходна алея, срещу храм „Свето Рождество Богородично”, в продължение на 23 дни, пчелари от цялата страна ще предлагат над 20 вида мед и пчелни продукти – цветен прашец, пчелно млечице и прополис.

Второто издание наНационалния фестивал на меда „Мед море и слънце” ще се проведе в дните от 25 юли до 17 август 2014 г. в Поморие. На централната пешеходна алея, срещу храм „Свето Рождество Богородично”, в продължение на 23 дни, пчелари от цялата страна ще предлагат над20 вида мед и пчелни продукти – цветен прашец, пчелно млечице и прополис. Изложбата-базарще се провежда всеки ден от 9:30 до 21:30 ч.         

Ще имате възможност даопитате от незаменимия природен антибиотик, да наблюдавате как се извлича мед сразлични пчеларски техники и да научите как да го разпознавате и да селекувате. За децата са предвидени тематични атрактивнизанимания през целия период на Фестивала.   

Първото издание на”Мед, мореи слънце” през 2013 г. привлече много пчелари в Поморие и грабна интереса нажители и гости на града.

Събитието се организира от Община Поморие, под патронажа накмета Иван Алексиев, със съдействието на  „Клуб на пчеларите № 1вБългария”, с медийната подкрепа на вестник „Пчела и кошер”, единственото вБългария Национално сдружение на жените пчелари Областен пчеларски съюз –Бургас.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега