Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Любен Дилов: Бургас има потенциал за повече дългосрочни инвестиции

Любен Дилов: Бургас има потенциал за повече дългосрочни инвестиции

ГЕРБ откри традиционната открита приемна в центъра на града

Бургас трябва да се възползва от географското си разположение и да привлече максимално повече дългосрочни инвеститори. Това каза при откриването на традиционната открита приемна на ПП ГЕРБ водачът на листата в града Любен Дилов. Той увери, че ще направи всичко по силите си да поеме повече лични ангажименти, които да са в интерес на региона. 

„Основният ми агитационен материал е визитна картичка с номера ми, който не съм сменял от миналия мандат. Идва момент, в който всичко е лично и е хубаво бургазлии да ми имат телефонния номер. Ще поема колкото може повече лични ангажименти, които да са в интерес на региона. Това е най-интересният регион на югоизточна Европа. Дори утре да се променят нещата в Турция, няма никакви изгледи в следващите 15 години тя да стане член на Европейския съюз. Затова Бургас си остава най-големият град в югоизточна Европа в следващите поне два програмни периода, както и най-голямата Област. Трябва да сме много глупави да не се възползваме максимално от това положение, да привлечем колкото се може повече инвестиции, туризъм, образование. Трябват най-вече дългосрочни стратегически инвеститори. Това е нещото, което липсва на региона. Във всичко друго бургазлии се справят чудесно. 

„Търся срещи не толкова с подкрепящите ГЕРБ, а по-скоро с недоволните, те са ми по-интересни. Хората задават много въпроси. Парадоксалното за мен е, че повечето се вълнуват от национални задачи. Вчера стана ясно, че над 1500 деца от региона учат в УНСС. Няма никакъв проблем тук да се направи филиал и те да си учат от тук и да бъдат заети в местната икономика, вместо да ходят до София и да харчат пари там. А и вероятността после да се върнат, намерят ли си работа (в София), е много по-малка“, допълни лидерът на листата на ГЕРБ.

„За нас е ценно, че имаме възможност да общуваме пряко с хората. За жалост в пандемичната обстановка контактът е по-труден, но откритата приемна ни дава тази възможност, добави кандидатът за народен представител от ГЕРБ и председател на Комисията по околна среда в 44-тото Народно събрание Ивелина Василева. Тя е категорична, че основният фокус в момента е здравето на българските граждани. Василева каза също, че програмата за саниране ще бъде подновена.


„Залагаме на конкретни ангажименти, които поемаме пред нашите съграждани. Гордеем се, че до този момент не сме ги подвели и всяка една регионална програма, която сме представяли във всички кампании, е изпълнена. Сега основният фокус е здравето на българските граждани. Мерките, които се предприемат в здравеопазването са  водещ приоритет. Също и образованието, където инвестициите ще продължат. Искаме учителите да бъдат мотивирани и да получават адекватно заплащане. Учениците да имат достъп до най-модерно оборудване. Идеята ни за изграждането на детска университетска болница вече е в развитие. Това ще бъде първата модерна университетска болница. Изключително важна е и програмата за саниране. Знаем, че има много граждани в Бургас и региона, които чакат нетърпеливо. Поемаме ангажимент за рестарт на програмата. Не искам да пропусна и възможността за привличане на нови инвеститори чрез построяване на индустриални зони, надграждане на постигнатото сега. И винаги с мисъл за околната среда. Продължават инвестициите за по-чистото Черно море. Имаме старт на най-големия в страната проект за модернизация на ВиК мрежите на територията на Област Бургас -  8 общини и 13 агломерации вече започнаха процедури, като предстои реализацията на този проект“, коментира Василева.


За изграждането на повече университети и задържането на младите в региона се обяви и Димитър Бойчев, Областен координатор, настоящ депутат и кандидат за депутат. „Винаги сме си изпълнявали ангажиментите към бургазлии. С това самочувствие излизаме на изборите. За разлика от всички други кандидати за народни представители от другите партии, ние и сега имаме освен националната програма, и местна програма. Амбицията ни е да запазим шестте мандата, които имаме. Амбицията ни е Бургас да бъде първият град в България, в който да има многопрофилна детска университетска болница, с изграден научен център. Продължаваме да привличаме университети, с идеята да задържим младите хора тук“, коментира Бойчев.
ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега