Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Майки с колички вече по тротоарите

Майки с колички вече по тротоарите

Пешеходни маршрути, които да позволятбезпрепятствен достъп до административни сгради в центъра на Бургас, училища, детски градини, връзки към Морската градина, зелени площи и други зони за широк достъп, обмисля община Бургас.

Пешеходни маршрути, които да позволятбезпрепятствен достъп до административни сгради в центъра на Бургас, училища, детски градини, връзки към Морската градина, зелени площи и други зони за широк достъп, обмисля община Бургас. Маршрутите, които ще са в центъра и комплекс "Възраждане" ще бъдат добра възможност за разходки на гражданите в неравностойно положение  и майките с детски колички. На работно заседание, свикано от кмета Димитър Николов бе  изготвено предложение за улици, по които ще се изпълнят необходимите дейности за осигуряване на безпрепятственото придвижване. Те включват поставянето на колчета по тротоарите за ограничаване паркирането на автомобили и подмяна на тротоарните настилки, където е необходимо. В заседанието участваха заместник кметът по устройство на територията и строителство инж. Костадин Марков, главният архитект на общината Веселина Илиева, директорът на ТД „Възраждане” Стефан Дубаров, служители на отдел „Строителство” в общинска администрация.

Изготвената схема ще бъде обсъдена на работна дискусия с представители на неправителствени организации, организации на хората в неравностойно положение, която ще се проведе на 26-и октомври в Община Бургас. На срещата ще бъдат поканени и ръководствата на общинска фирма „Бургасбус” и КАТ, както и членовете на Постоянните комисии по транспорт и съобщения и по безопасност на движението в Общинския съвет. Набелязаните дейности ще се класират по приоритети и ще се извършват поетапно.    

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега