Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Малки коледарчета гостуваха на ОДМВР - Бургас

Малки коледарчета гостуваха на ОДМВР - Бургас

Подрастващите изпълниха традиционните за празника народни песни и автентичен коледарски танц по специална хореография.

За втора по ред годинаОДМВР – Бургас посрещна коледарчетата от ЦДГ „Вълшебство”, водени лично от Директорана учебното заведение – Катя Мишева. Малчуганите, облечени в характерните заголемия християнски празник носии, благопожелаха и наричаха за здраве и берекетНачалниците на отделните Районни управления в областта, събрали се затрадиционното седмично заседание.

Служебни задължениявъзпрепятстваха Директорът на ОДМВР – Бургас – старши комисар Калоян Калоянов,както и неговия заместник – комисар Владимир Маринов, лично да се включат вколедуването на децата от ЦДГ „Вълшебство”, но в качеството си на домакин сепрояви началникът на отдел „Криминална полиция” – комисар Емил Павлов, накогото малчуганите пожелаха по-малко работа и повече парички в кесията.

Подрастващите изпълниха традиционните за празника народни песни и автентиченколедарски танц по специална хореография, дело на професионалния екип от ЦДГ„Вълшебство”. За приповдигнатотонастроение в залата и прекрасните пожелания малчуганите бяха възнаградени сколедни торбички.

Директорката на ЦДГ„Вълшебство” - Катя Мишева благодари на всички полицейски служители за грижитеи професионализма, показвани ежедневно при осигуряване спокойствието исигурността на гражданите, като пожела коледната магия да ориса света къмпо-добро и мирно бъдеще, в което децата да се чувстват уверени и щастливи.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега