Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Малки "пазители на планетата" творят в конкурс за книжна корица

Малки "пазители на планетата" творят в конкурс за книжна корица

В него могат да се включат деца и младежи на възраст от 3 до 18 години.

Екологичната инициатива "Стара хартия за нова книга", която стимулира и зеленото мислене, и любовта към литературата у децата, обяви конкурс за корица на книгата "Пазители на планетата". В него могат да се включат деца и младежи на възраст от 3 до 18 години. Те ще се състезават в четири възрастови групи, а победителите от всяка от тях ще получат награди.

Предложенията се очакват до 27 септември на e-mail адрес books@enthusiast.bg. Оценяването се осъществява от тричленно жури, включващо художник, издател и дизайнер. Те ще оценят най-добрите и оригинални корици, създадени от участниците в групите от 3 до 6, от 7 до 10, от 11 до 14 и от 15 до 18 години. Победителите ще получат книги и училищни комплекти.

Кориците могат да бъдат създадени на компютър или на лист с формат А4 и с материали по избор на участниците. Задължително изискване е рисунките да са на екологична тематика. Корицата трябва да е авторска и да пресъздава гледната точка на своя автор – как си представя съвременните ЕКОгерои? Как помагат за това Земята да бъде по-чисто и гостоприемно място за живот? Малките художници непременно трябва да включат елементите, които традиционно присъстват в една корица – заглавие, автор, лого на издателство.


ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега