Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Мариан Вълев ще играе "ВИП" на сцената на НХК

Мариан Вълев ще играе "ВИП" на сцената на НХК

Проблемите с парното в ДНА за пореден път се опитаха да попречат на Мариан Вълев да играе пред бургаската публика. Припомняме ви, че поради незавършен ремонт на инсталацията, спектакълът ВИП бе отменен през декември м.г. Към днешна дата ремонтът продължава да тече като не дава и най-малък шанс залата да бъде топла за следващата насрочена дата на постановката.

Проблемите с парното в ДНАза пореден път се опитаха да попречат на Мариан Вълев да играе пред бургаскатапублика. Припомняме ви, че поради незавършен ремонт на инсталацията, спектакълътВИП бе отменен през декември м.г. Към днешна дата ремонтът продължава да тече катоне дава и най-малък шанс залата да бъде топла за следващата насрочена дата напостановката. Въпреки това Куката ще зарадва феновете си в Бургас смоноспектакъла „ВИП“. Това ще се случи на 22 януари от 19 часа в дома наНХК. 

Драматургията и текстътна „ВИП” са дело на Ерик Богосян, виновник и за сценичното дълголетие на „Секс,наркотици и рокендрол”. Оригиналното заглавие на пиесата е „Wake Up and Smellthe Coffee“. За първи път в кариерата си Мариан Вълев участва в моноспектакъл.Актьорът се изправя сам на сцената и приканва публиката да се впусне вприключението, на което го отвежда гениалният текст. Във „ВИП“ - комедията идраматичните прозрения се редуват, сместват и доизграждат. Измежду множествотоусмивки се прокрадват сериозни изводи и проблеми, за които всеки от нас етърсил изход.Прозренията за човешката природа са поднесени в стила на Вълев, подправени спреливащото чувство за хумор на Богосян.              

Мариан Вълев споделя, че пиесата го еграбнала, защото текстът съвпада 100% с неговите представи за „изкуство, комерси билети първа класа“. „Четейки пиесата, аз имам чувството, че всичко, написанотам, идва от моето сърце и не ми представлява никаква трудност да го защитя“,казва актьорът. Той признава, че в голямата част от постановката играе себе си,„което е доста шантаво и параноично“.             

След „ВИП“, катарзисът не само наМариан Вълев, но и на зрителя е гарантиран. Актьорът вече спечели уважението,одобрението и най-вече сърцата на българите с разтърсващата си емоционалнаоткровеност и дълбока съпричастност на сложните събития в родината. И то несамо със силна човешка и гражданска позиция, но и с многопластовите герои, вкоито се превъплъщава. Първо ни накара да потръпнем от ужас с образа на Синатраот „Лов на дребни хищници“.            

След което с лекота плени любовтана публиката с ролята на Куката в култовия сериал „Под прикритие“. И все пактой не е Куката от „Под Прикритие“, и Красавеца от „Граница“ не е, не и Синатраот „Лов на дребни хищници“ – той е Мариан Вълев и ви кани на първиямоноспектакъл в кариерата си.  

БИЛЕТИ ЗА ПРЕМИЕРАТА В БУРГАС НАКАСАТА НА НХК И НА ТЕЛЕФОН 0894/898-098

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега