Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Мария Габриел: Ще предложа експертно правителство за 1 година

Мария Габриел: Ще предложа експертно правителство за 1 година

"Ще предложа експертно правителство за една година", това заяви кандидатът за премиер на ГЕРБ - СДС Мария Габриел на брифинг.

"Ще предложа експертно правителство за една година", това заяви кандидатът за премиер на ГЕРБ - СДС Мария Габриел на брифинг. Заставам пред вас, защото в последните няколко дни водя разговори с парламентарните групи от Народното събрание. През последните дни търсих отговори на два въпроса. Първият е "Има ли нужда България от работещо правителство", отговорът е "Да".

"Сега въпросът е какъв формат. Заставам именно с тази отговорност пред вас. Приех номинацията, защото познавам работата на европейските институции и знам, че без работещо правителство няма как да бъдат изпълнени ангажименти и няма как да бъдат реализирани приоритети. Във всички срещи, които проведох, вложих всичко с ясна цел и идея - да минимизираме и негативните последствия върху всички тежки решения, които ще взимаме в тази ситуация. Получих предложения, но сега за мен приоритетът е България", заяви Габриел.

Тя смята утре сутрин да предложи разговорите да продължат с цел съставяне на експертно работещо правителство за 1 година на основа на приоритети.

"Експертно правителство с хора, които със своята репутация, опит и експертиза ще вдъхнат онова доверие, което ще позволи на всички заедно да направим така, че предложените приоритети да не са общи, а и мерки, обвързани със срокове и ясни ангажименти", уточни Мария Габриел.
ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега