Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Мария Илиева подкрепи екокаузата на бургаския кандидат за евродепутат Ивелина Василева

Мария Илиева подкрепи екокаузата на бургаския кандидат за евродепутат Ивелина Василева

Яко е да си еко!

Да бъде създаденаЕвропейска лаборатория за контрол на съдържанието на пластмаси и микропластмасив морската вода и морските обитатели в Бургас. С това се ангажира бургаският кандидатза евродепутат от ГЕРБ Ивелина Василева. Екологичната й кауза бе подкрепена и отпоп певицата Мария Илиева.

„Заради човешкатадейност тонове пластмаса попадат в морето и застрашават морските обитатели.Опазването на околната среда е в нашето мислене, поведение и възпитание. Искамсинът ми да живее в по-чист свят и да има грижа за него“, сподели изпълнителкатав емоционално, съвместно видео с бургаския кандидат от евролистата.

По думите наИвелина Василева, която е и председател на парламентарната Комисия по околнатасреда и водите, подобен Европейски изследователски център е необходим, защотозаради замърсяването на водните басейни с пластмасови отпадъци, микрочастици оттях попадат в рибата, която консумираме.

В атрактивнотовидео, което вече има хиляди гледания и стотици споделяния във социалната мрежаФейсбук, Мария Илиева призовава „всички да помислим, преди да посегнем къмпоредните пластмасови прибори или към найлоновите торбички“. „Да се погрижимзаедно за природата и здравето“, добавя звездата.

Видеото завършва с посланието„Яко е да си еко“. То е добре познато като част от кампанията на Министерствотона околната среда и водите по времето, когато Ивелина Василева бе министър наресорното министерство. През 2016 г. тя даде старт на информационната инициатива,чиято цел е да достигне до българските ученици и да ги възпита в опазване наоколната среда, грижа и любов към природата.

Ивелина Василева си поставя срок от две години, през който бъдещата Европейскалаборатория в Бургас да бъде оборудвана със съвременна техника и учените дазапочнат своите изследвания. Сред приоритетите вкампанията за предстоящите избори за Европарламент Василева поставя още изработванеи приемане на дългосрочна стратегия за развитие на Черноморския регион и въвежданена европейски сертификат „Зона, свободна от пластмаса“.

Яко е да си еко!

Благодаря на прекрасната Мария Илиева, че подкрепя екокаузата! Яко е да си еко!

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега