Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

МБАЛ "Дева Мария" отбеляза тържествено Бабинден /СНИМКИ/

МБАЛ "Дева Мария" отбеляза тържествено Бабинден /СНИМКИ/

С водосвет и ритуално измиване на ръце се отбеляза днес Бабинден в Многопрофилна болница „Дева Мария” - Бургас. Освен лекари, акушерки и медицински сестри от Родилното и Неонатологично отделения, на тържеството присъстваха народните представители Ивелина Василева и Димитър Бойчев, зам.-кметът по здравеопазване – д-р Лорис Мануелян, Костантин Луков -председател на ОбС-Бургас.

С водосвет и ритуално измиване на ръце се отбеляза днес  Бабинден в Многопрофилна болница „Дева Мария”- Бургас. Освен лекари, акушерки и медицински сестри от Родилното иНеонатологично отделения, на тържеството присъстваха народните представители ИвелинаВасилева и Димитър Бойчев, зам.-кметът по здравеопазване – д-р Лорис Мануелян, Костантин Луков -председател на ОбС-Бургас.

„Убедил съм се лично колко всеотдайни са екипите на МБАЛ „ДеваМария“ когато дават живот на нашите деца. В тази прекрасна болница през 2010година проплака моят внук. Желая да сте все така всеотдайни и грижовни, дановсе повече деца се раждат, тъй като Бургас има нужда от младо поколение“, казапредседателят на ОбС-Бургас.„Винаги съм завиждал на гинеколозите, че имат Бабинден. Восновата на Вашата професия е най-чистото и най-важното нещо в социалния животна всеки един човек“, коментира д-р Мануелян и пожела на екипите на болницатавсичко ценно, което не може да се купи с пари – здраве, любов и приятели.  

„Днес е един от най-красивите българските празници – празник на живота, празник на чудото наречено създаване на човешки живот. Гордеем се с вас и вашия професионализъм и с това, че помагате за сътворяване на чудото и за почти петгодишната история на МБАЛ „Дева Мария“ сте помогнали да се появят на бял свят над 3 хил. дечица“, каза депутатът Ивелина Василева.

Благодарности и поздравления поднесоха и няколко майки, които саполучили най-ценния дар в живота – техните деца, именно в „Дева Мария”. Теизказаха своята огромна благодарност за това, че сега в техните ръце са едниздрави и щастливи деца. 

Ритуалноизми ръцете на началника на родилното отделение д-р Мирослав Минчев родилката ПламенаСлавова, която роди тризнаци на 9 април м.г. в болницата. Изпускайкисапуна във водата д-р Минчев ориса и така лесно да се раждат децата, колкотопръски вода капнаха на земята, толкова здрави деца да се раждат всеки ден вболницата. 

Още снимки от празника може да откриете на официалната ни фейсбук страница!

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега