Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

МЦ "Света София" стартира кампания за безплатни кардиологични прегледи

МЦ "Света София" стартира кампания за безплатни кардиологични прегледи

Профилактичните кардиологични прегледи са само началото на масирана кампания за превенция на здравето.

През месец април в МЦ "Света София" ще стартира мащабна кампания за безплатникардиологични прегледи. Тя ще премине под мотото "Съхрани сърцето си" и ще включва скрининг и профилактика на всички видове сърдечносъдови заболявания. Кампанията ще продължи до края на 2017-а година и ще се провежда по график всеки четен месец.

Общо 2 000 желаещи ще имат възможността да преминат безплатен преглед при кардиолог, като за целта енеобходимо единствено да запазят час на телефоните на медицинския център. Целта на прегледите ще е да се определисърдечният риск на всеки пациент.

Сърдечно-съдовите заболявания са водеща причинатасмърт и инвалидизация в световен мащаб, включително и в България (68% от всички смъртни случаи годишно),  което ги прави убиец номер едно в света. Всяка година 17,2 мил. души в светаумират от сърдечни заболявания и инфаркт.

Почти80 на сто от тези смъртни случаи могат да бъдат предотвратени припо-сериозен контрол на рисковите фактори - повишено кръвно налягане и кръвназахар, висок холестерол, тютюнопушене, употреба на алкохол, неправилно храненеи наднормено тегло, липса на физическа активност.

Профилактичните кардиологични прегледиса само началото на масирана кампания за превенция на здравето, която инициираМЦ "Света София". В рамките на кампанията предстои и провеждането на допълнителни консултации и със специалисти по съдовахирургия и инвазивна кардиология.

Всекижелаещ да се запише за безплатен кардиологичен преглед през месец април, можеда го направи още сега на тел: 056/84 5081и 84 50 83. Финансирането на кампанията е осигурено изцяло от МЦ "Света София". 

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега