Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Меси през сълзи: Не исках да си тръгвам

Меси през сълзи: Не исках да си тръгвам

"Никога не съм си представял, че ще се сбогувам по този начин"

След 21 години в Барселона, Лионел Меси напуска клуба на сърцето си. 34-годишният аржентинец даде емоционална пресконференция на клубната база, на която сподели, че не е готов да се раздели с любимия си клуб, но няма връщане назад. 

"Тези дни си мислех какво да кажа. Истината е, че не мога да се сетя за нищо. Това е много трудно за мен, след толкова много години. Бил съм тук през целия си живот, не съм готов да си тръгна. Миналата година, след всички глупости с бюрофакса бях наясно кога ще кажа. Тази година не е така. Аз и моето семейство искахме да останем, мислехме, че ще останем. Днес трябва да кажа сбогом. Тук съм бил през целия си живот, още от 13-годишен. 

След 21 години напускам със съпругата ми и с трите ми каталунски деца. Обещавам, че ще се върна, защото това е моят дом. Толкова много хубави неща се случиха, също и лоши, но всичко ми помогна да израсна. Истината е, че си тръгвам. Никога не съм си представял, че ще се сбогувам по този начин. Не успях да играя през миналата година пред публика и беше трудно да играя без да ги чувам да скандират името ми. Жалко е, че напускам без да съм играл пред феновете година и половина. Не успях да се сбогувам с привържениците по подходящ начин. Надявам се да се върна в този клуб, в който и да е момент и да му помогна да бъде най-добрият в света", каза Меси. 
ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега