Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Министър Динкова в Бургас: Не виждам причина изобщо да говорим за оставка /Видео/

Министър Динкова в Бургас: Не виждам причина изобщо да говорим за оставка /Видео/

"Мисля че тази тема с искането за оставки се изтърка, туризмът е преживяване и това, което трябва да дадем на клиентите си е качество и отношение", допълни Динкова.

Не виждам причина изобщо да говорим за оставка, за това, че съм си свършила работата. Това коментира в Бургас министърът на туризма Зарица Динкова, по повод поисканата ѝ оставка от Сдружението на заведенията в България и Българската асоциация на заведенията.Тя подчерта, че работата на министъра е да балансира между потребителите и между бизнеса, а по думите ѝ ресторантьорите са един сегмент от този бизнес.

"Мисля че тази тема с искането за оставки се изтърка, туризмът е преживяване и това, което трябва да дадем на клиентите си е качество и отношение", допълни Динкова.

"Това, което трябва да дадем на клиентите си, е качество и отношение. Моят апел към бизнеса е да ми помогнат да защитим качеството на продукта.  Без клиент – нямаме бизнес – всички сме заинтересувани клиентите да са доволни, за да има растеж. Моят апел беше да сме по-внимателни към това как се отнасяме за клиентите си. Защото за да може да защитим ставката от 9%, тази ставка е изключително важна, моята цел е да защитя, да имам основание, да имам база, с която да защитавам, като стъпя на това, че предлагаме качествен продукт с отношение към клиента към възможностите му за преживяване на тази услуга", каза още Динкова.

Припомняме, че Сдружението на заведенията в България (СЗБ) и Българската асоциация на заведенията (БАЗД) поискаха оставката на министъра на туризма Зарица Динкова. По-рано в неделя Динкова призова организациите на ресторантьорите да преосмислят поведението по отношение на клиентите си, както и отношението си към образа на българския туристически продукт. Министърът на туризма Зарица Динкова обяви открита война на нашия бранш, посочват в позицията си двете организации. 

Публикувахте от PoligrafF.net в Понеделник, 24 юли 2023 г.
ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега