Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Мисис Бургас с благотворителна кампания за двойки с репродуктивни проблеми

Мисис Бургас с благотворителна кампания за двойки с репродуктивни проблеми

Средствата от кампанията ще бъдат дарени на фондация "Искам бебе".

Благотворителна кампания „Нов живот“ ще стартира в Бургас на 1 юни. Събитието е организирано от Мисис Бургас, в партньорство с Мол "Бургас Плаза"  и със съдействието на Община Бургас и Фондация "Искам бебе". Благородната кауза цели да подкрепи семейства с репродуктивни проблеми. Събитието ще бъде част и от тематичния Fun&Sun Уикенд в морския град.

„Ще се радвам да видя много усмивки и подкрепа за нашата инициатива. Приела съм тази тема много лично и знам, че за съжаление все повече млади семейства имат нужда от подкрепа по пътя към мечтаното детенце. Нека зарадваме бъдещи родители и им покажем, че винаги има надежда.“, споделя Десислава Димитрова, която е главен организатор на кампанията. Дамата спечели титлата Мисис Бургас 2024 преди месец, а повече от впечатляваща е и нейната професия - капитан-лейтенант, вахтен офицер по управление на кораб, служещ на фрегатата "Горди".

Ако желаете да подкрепите благотворителна кампания „Нов живот“, ви очакваме на 1 юни (събота) със забавления за деца и благотворителни базари на следните локации:

- До паркинга и алеята за Солниците – 09:00 – 12:30 ч. – очакват ви щафетни игри, игри тип Сафари, Доджбол, народна топка, демонстрации на спортни клубове и турнир за деца до 14г;
- Експозиционен център "Флора" – 10:00 – 14:00 ч – игри на 90-те с модерен прочит, танци и демонстрации на спортни клубове – акробатика, карате, яхт тренажор, арт занимания и образователни игри, фризьори, които ще правят прически на малките дами;
- Паркът до бл.51 и бл.52 в ж.к. "Меден Рудник" – 10:00 – 14:00 ч. – спортни и народни танци, щафетни игри, състезание с лични тротинетки, куклен театър, боди арт, рисуване по вълшебни платна, други арт занимания и образователни игри;
- Мол Бургас Плаза – 10:00 – 19:00 ч. – куклен театър, а през целият ден децата ще имат възможността да рисуват по огромно платно.Всички, подкрепили каузата ще имат сигурно участие в томбола за големите награди, която ще се проведе в Мол "Бургас Плаза" от 18:00 ч., както и за спечелване на моментни награди, предоставени от спонсорите на кампанията.

Средствата от кампанията ще бъдат дарени на фондация "Искам бебе".
ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега