Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Митничари откриха контрабандни цигари между биберони

Митничари откриха контрабандни цигари между биберони

1000 кутии цигари, скрити между биберони и авточасти, откриха на Рождество Христово митническите служители на МП Калотина. Цигарите са били пренасяни в товарен автомобил Ман, пътуващ от Германия за Турция.

1000 кутии цигари, скрити между биберони и авточасти, откриха на Рождество Христово митническите служители на МП Калотина. Цигарите са били пренасяни в товарен автомобил Ман, пътуващ от Германия за Турция.

Камионът е пристигнал на митнически пункт Калотина вечерта на 25 декември, натоварен по документи с биберони и авточасти. Шофьорът Бахри М. и спътникът му Делян Н. са били изрично запитани от митническите служители пренасят ли стоки за деклариране и по-конкретно цигари. Двамата са отговорили отрицателно. Въпреки това камионът е селектиран за щателна митническа проверка.

При нея в товарното помещение в сандък с двойно дъно, замаскирано с лични вещи, са открити 550 кутии цигари. Още 290 кутии са намерени в друг сандък в товарното помещение. В страничните кухини в кабината са открити поредните 160 кутии цигари. Всичките 1 000 кутии цигари са от марката „Вайсрой” със сръбски бандерол. По случая е съставен акт, а цигарите са задържани.

На следващия ден, 26 декември, вечерта митническите служители на Калотина са открили 430 кутии цигари, укрити между резервната гума и кората на багажника, както и във фабричните кухини зад предните седалки на „Рено Меган”. В автомобила със софийска регистрация са пътували трима български граждани. На изричния въпрос на митничарите пренасят ли цигари, тримата пътници са отговорили отрицателно. Въпреки това колата е била селектирана за щателно митническа проверка, при която са били намерени укритите цигари, основно от марките „ЛД” и „Давидофф”, всички със сръбски бандерол. Цигарите са иззети, на шофьора на автомобила П. П. е съставен акт за нарушение.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега