Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Митничари пресякоха три опита за контрабанда на цигари на Лесово

Митничари пресякоха три опита за контрабанда на цигари на Лесово

Три опита за контрабанден внос на цигари пресякоха митническите инспектори на Митнически пункт Лесово през последното денонощие.

Три опита за контрабанден внос на цигари пресякоха митническите инспектори на Митнически пункт Лесово през последното денонощие. Иззети са 5 380 къса /269 кутии/ цигари без акцизен бандерол от различни търговски марки, като всички кутии са с надписи „FOR DUTY FREE SALE ONLY”. И тримата нарушители са български граждани.

В първия случай са задържани 2 400 къса /120 кутии/ цигари „L&M”, които са били укрити в седалките на лек автомобил „Опел Астра” с ямболска регистрация. Съставен е акт за митническо нарушение срещу 36-годишен български гражданин с инициали Ж. Х. от гр. Ямбол.

Още 1 580 къса / 79 кутии/ цигари с марки „EVA”, „Karelia”, „Muratti” и „L&M” са иззети от пригодени за тайници фабрични кухини по купето на друг лек автомобил „Опел Астра”, също с ямболска регистрация. Нарушителят е 53-годишен мъж с инициали Н. Х. от гр. Ямбол.

Третият акт за нарушение на Закона за митниците е издаден срещу 25-годишната А. Д. от гр. Бургас. При митническата проверка са открити облепени с тиксо по тялото й 30 кутии цигари и още 40 кутии, укрити в личния й багаж. Нарушителката също е пътувала с лек автомобил от Турция за България.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега