Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Митов: Без разговори с ГЕРБ не може да се върви напред

Митов: Без разговори с ГЕРБ не може да се върви напред

"ИТН са взели цялата власт в парламента"

ИТН са взели цялата власт в парламента, не можем да разберем защо е тази странна претенция да се представят за опозиция. Това каза пред журналисти предложеният за министър-председател от ГЕРБ-СДС Даниел Митов след като прие и върна мандата на президента Румен Радев. Митов предупреди останалите партии, че без разговори с ГЕРБ няма как да се върви напред.

"Беше ясно какво ще направим. България е в тежка политическа ситуация. Ясно е, че партиите, които се опитаха да се представят за алтернатива, не успяха по никакъв начин да работят по правилата на многопартийната парламентарна демокрация. Те не успяха да се разберат за съставяне на правителство, а в същото време се опитват да играят странни роли на опозиция, при положение, че вече са взели цялата власт – особено в парламента. Председател в Народното събрание имат ИТН, повечето комисии са взели, дали са две важни комисии на ДПС и не можем да разберем защо е тази странна претенция те да се представят за опозиция. Те имаха отговорността да съставят кабинет и се провалиха в този си опит", коментира Митов.

"В продължението на този политически процес трябва да стане ясно, че политическият диалог няма алтернатива. Трябва да започнем да си говорим и да стане ясно, че без ГЕРБ и без разговори с нас не може да се върви напред", категоричен е той.
ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега