Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Михов: Военното обучение трябва да влезе в учебната програма

Михов: Военното обучение трябва да влезе в учебната програма

АБВ ще подкрепи и идеята за приемане на дуалната система. Парламентарната група обаче ще се бори за влизане на военното обучение и усвояване на военно-технически умения в училищната програма. "Така младите хора ще бъдат подготвени за евентуална ситуация на военен конфликт." Това заяви депутатът от групата на АБВ – ген. Михо Михов на среща с журналисти и симпатизанти днес.

АБВ ще подкрепии идеята за приемане на дуалната система. Парламентарната група обаче ще себори за влизане на военното обучение и усвояване на военно-технически умения вучилищната програма. "Така младите хора ще бъдат подготвени за евентуалнаситуация на военен конфликт." Това заяви депутатът от групата на АБВ – ген. Михо Михов на среща с журналисти и симпатизанти днес.

Ген. Миховпосочи, че народните представители от групата ще се борят и за още няколкопромени в новоприети закони. По думите му, в Закона за МВР са допуснати достанеточности и неправилни текстове, които трябва да се редактират. Като примердепутатът посочи описанието на основната дейност на ведомството, както ипонятието за противодействие на престъпността.

„За АБВ законът за енергетиката е важензакон. По наше мнение ДКЕВР трябва да се раздели. Нашето изискване е главите надвете комисии да имат най-малко 10 години стаж, най-добре в сферата на енергетиката.Освен това, ДКЕВР трябва да отговаря само пред народните представители, афинансирането да не зависи от тези, които контролира.", поясни Михов.

Той изрази мнение, че програмата на правителството не еградивна. "В нея има много приоритети и цели, но те не са структурирани, нямапосочени периоди. Програмата залага на Северозападна България. Но Югоизточна ене по-малко уязвима", поясни народният представител и добави, че депутатите отгрупата ще работят и в тази насока.

Що се отнася до предстоящите местни избори, ген. Миховзаяви, че в момента се разработват областното и общинското звено на АБВ вБургас. "АБВ навърши една година. През тази идна годино участвахме в изборитеза Европейски парламент, не се представихме добре, но заявихме позиция, явихмесе на парламентарни избори и си извоювахме място във властта. Това ни укрепи",коментира той.

Генералът уточни, че предстоящите месеци ще бъдат непо-малко трудни от лятото на 2014-а, тъй като започва процес по привличане накапацитетни кадри и развиването на листата за предстоящия вот.   

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега