Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Млад мъж издъхна след летене от покрив, друг е в "Реанимация"

Млад мъж издъхна след летене от покрив, друг е в "Реанимация"

22-годишен мъж издъхна, а друг лежи в тежко състояние в бургаската многопрофилна болница след падане от покрив на пететажна сграда в Карнобат.

22-годишен мъж издъхна, а друг лежи в тежко състояние в бургаската многопрофилна болница след падане от покрив на пететажна сграда в Карнобат .

Тази сутрин около 05.15 ч. в Районно управление "Полиция" - Карнобат е получено съобщение за това, че в тревната площ зад блоковото пространство на бл. 18, вх. Б,  на бул. "Москва" в града в безпомощно състояние са открити двама млади мъже – А.М., 22 годишен от с. Искра, общ. Карнобат и Ц.В., 27 годишен от Карнобат.

Дошлият на място екип от "Бърза помощ" при карнобатската болница е констатирал смъртта на А.М., а Ц.В. в тежко състояние с диагноза "съчетани травми", в кома, с опасност за живота, е настанен на лечение в МБАЛ Бургас. Трупът на А.М. е изпратен за аутопсия в бургаската болница. Предстои извършването на аутопсия, съдебно-медицински експертизи, установяване и разпити на свидетели.

По предварителни данни се касае за падане от покрива на пететажния блок, но детайлите по случая са в процес на изясняване. Работата по случая продължава от служители на сектор "Криминална полиция" при ОДМВР – Бургас и Районно управление "Полиция" - Карнобат.  

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега