Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Млада жена пребита и намушкана от бившия си, задето не отговорила на обажданията му

Млада жена пребита и намушкана от бившия си, задето не отговорила на обажданията му

Млада бургазлийка пребита и намушкана от бившия си, задето не отговорила на обажданията му, съобщават от полицията. Вчера около 06.35 ч. в Пето Районно управление «Полиция» - Бургас е получено съобщение за намушкана жена, потърсила помощ в бургаската «Шокова зала».

Млада бургазлийка пребита и намушкана от бившия си, задето не отговорила на обажданията му, съобщават от полицията. Вчера около 06.35 ч. в Пето Районно управление «Полиция» - Бургас е получено съобщение за намушкана жена, потърсила помощ в бургаската «Шокова зала».

Установено е, че това е  31-годишна бургазлийка от к-с «Зорница», която с две прорезни рани в областта на гърба, ръката и синина в областта на лявото око, е настанена за лечение в МБАЛ – Бургас, с опасност за живота, но след няколко часа е изписана по нейно настояване за домашно лечение.

В резултат на полицейските действия, предприети от служителите на Пето Районно управление «Полиция» - Бургас е установен извършителя на деянието – това е криминално проявения В.С., 26 годишен от Бургас / живял преди време с потърпевшата на семейни начала/. Констатирано е, че В.С. все още поддържа някакви взаимоотношения с бургазлийката, като часове перди инцидента неколкократно й звънил по мобилния телефон. Жената била с приятелки на заведение и не отговорила на повикванията, което предизвикало агресия във В.С.

Мъжът я причакал във входа на блока й и още в асансьора започнал да рови в телефона й, търсейки съмнителни номера – провел няколко разговора с познати на потърпевшата, което допълнително нагнетило обстановката и довело до нанасянето на побой и намушкванията с кухненския нож. Установено е, че жената и преди е ставала жертва на В.С., като побои са нанасяни и на шестгодишното й дете.

Въпреки това обаче тя не се осмелявала да потърси подкрепа в полицейските служители и да сподели за създалите се проблеми. В.С. е задържан за срок от 24 часа, като с прокурорско постановление мярката му за неотклонение «задържане под стража» е увеличена на 72 часа.

Констатирано е, че В.С. е извършил побоя и нанасянето на средна телесна повреда в условията на постановена условна присъда с тригодишен изпитателен срок отново за нанасяне на средна телесна повреда с нож, осъществено спрямо младеж от Царево. Работата по случая продължава от  служители на сектор «Криминална полиция» при ОДМВР – Бургас и Пето Районно управление «Полиция» - Бургас.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега