Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Младенов: Арабската пролет опроверга терористите от 11 септември

Младенов: Арабската пролет опроверга терористите от 11 септември

Според министър Младенов няма по-красноречиво доказателство за неуспеха на терористите от 11 септември от започналите революционни промени в Близкия Изток и Северна Африка.

"Терористите от 11 септември 2001 г. претърпяха истинско крушение в опита си да сеят междуетническа и религиозна омраза и нетърпимост. В целия Арабски свят хората поискаха истинска свобода и участие в управлението на държавите",  посочва в изявление министъра на външните работи Николай Младенов, разпространено днес от пресслужбата на МВнР. 

Според министър Младенов няма по-красноречиво доказателство за неуспеха на терористите от 11 септември от започналите революционни промени в Близкия Изток и Северна Африка.   

„11 септември 2001 г. e един от  най-трагичните моменти в човешката история. Момент, в който всички ние разбрахме, че за насилието и тероризма няма граници и могат да стигнат лесно да прага на нашите домове. Този ден ни промени и ни накара да си дадем сметка, че не можем да живеем в изолиран свят и просто да се надяваме, че ужасът, който се случва на другия край на света, няма да ни засегне."  , се казва в изявлението.

Според министъра днес е моментът да припомним и да почетем паметта на онези български войници, които загинаха в Ирак, участвайки в усилията на международната общност в борбата срещу тероризма.

"Винаги сме казвали, че не съществува цел или кауза, която да оправдава отнемането на невинен  човешки живот. Точно за това и България участва във всички усилия, които светът полага срещу тероризма и политическото насилие", казва още министър Младенов.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега