Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Младежки фестивал ще раздвижи Бургас днес

Младежки фестивал ще раздвижи Бургас днес

Събитието ще се състои в района на Експоцентър "Флора" под надслов „Следвай ритъма 2020 – Let’s dance Burgas“. Началният час е 18:00, а входът е свободен.

Пъстър фестивал ще раздвижи Бургас в днешния Ден на младежта за осма поредна година. Събитието е организирано от НС "Младежки глас" и този път ще се състои в района на Експоцентър "Флора" под надслов „Следвай ритъма 2020 – Let’s dance Burgas“. Началният час е 18:00 на 12 август, а входът е свободен. 

За парти настроението ще се погрижи DJ Double D. Събитието „Следвай ритъма” е със специалното участие на треньорите от Спортен центьр “София” – Бургас: София Мазуренко – jumping fit  и сертифициран треньор, диетолог и треньор Елица Савова. В програмата на феста влизат и демонстрации на zumba, jumping fit, фитнес тренировка, cross Fit, ръгби и бразилско джиу джицу, а за тях ще помогнат треньорите от Граплинг файт тим Бургас- БЖЖ, Xplosive Gym – Burgas, Titan Gym – Burgas, Zumba Fit Burgas и  Ръгби Клуб "Моряците" гр. Бургас.

Ежегодното събитие се осъществява с подкрепата на Министерство на младежта и спорта и Община Бургас, по проект "Спри агресията, кажи ДА на доброто"  по Национална програма за изпълнение на младежките дейности по чл.10а от Закона за хазарта за 2020 г., Направление 2, от Министерство на младежта и спорта. Събитие в социалната мрежа може да намерите ТУК. 

„Елате да отбележим заедно Международния ден на младежта – 12 август. Всеки гражданин и гост на Бургас е добре дошъл да се забавляваме”, канят младежите.
ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега