Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Младежкият отбор по ръгби на България замина на европървенство в Андора

Младежкият отбор по ръгби на България замина на европървенство в Андора

Националният отбор на България за младежи до 18 г. Ръгби 15 отпътува за Андора, където ще вземе участие в европейското първенство група D. Турнирът ще се проведе в столицата Андора ла Веля. Нашите момчета и момичета ще играят срещу Малта, Израел, Босна и Херцеговина и домакините от Андора.

Националният отбор наБългария за младежи до 18 г. Ръгби 15 отпътува за Андора, където ще вземеучастие в европейското първенство група D. Турнирът ще се проведе в столицатаАндора ла Веля. Нашите момчета и момичета ще играят срещу Малта, Израел, Боснаи Херцеговина и домакините от Андора.

Срещите на българските национали са на08.04 от 19.30 часа срещу Малта, 09.04 от 19.30 срещу Израел, 10.04 от 19.30срещу Босна и Херцеговина. На 11.04 от 15.00 часа е двубоя срещу Андора.

Водачът на групата - народният представител от ПГ на Коалиция „БСП ляваБългария“ и президент на БФР Атанас Зафиров изрази пред журналиститесвоята увереност в доброто представяне на тима, въпреки неимоверните финансовитрудности, пред които е изправена родната федерация, което се отразява и накачеството на подготовката на състезателите.

Зафиров подчерта, че международниякалендар на националните ни отбори е обезпечен, като до средата на годинатапредстоят гостувания на мъжкият ни тим в Турция и Норвегия, както и балканскакупа и европейско първенство в Букурещ и Загреб за отборите ни в Ръгби 7.

Президентът на БФР призова българските медии към по - голяма съпричастност къмпроблемите на един от най - популярните в световен мащаб колективни спортове иобеща пълна прозрачност в работата и дейността на федерацията, която впоследните години бе разтърсвана от множество скандали и съмнения зазлоупотреби.

Зафиров отчете като успех на новото ръководство възобновениядиалог с министерство на спорта, възстановения лиценз на федерацията иприемането й за член на БОК. Като основни свои приоритети, той посочи развитиетона детско-юношеското ръгби, възстановяването на закритите клубове иизграждането на национална спортна база.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега