Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Млади социалисти преминаха политическо обучение през уикенда

Млади социалисти преминаха политическо обучение през уикенда

Близо 50 младежи от Бургаска област преминаха политическо обучение през почивните дни в Слънчев бряг. Младите социалисти от 13-те общини се запознаха с актуалната политическа обстановка в страната, с политиката на БСП в парламента, с икономическите и социалните ангажименти на левицата, левите стандарти в местната власт.

Близо 50 младежи от Бургаска област преминаха политическообучение през почивните дни в Слънчев бряг. Младите социалисти от 13-те общинисе запознаха с актуалната политическа обстановка в страната, с политиката наБСП в парламента, с икономическите и социалните ангажименти на левицата, левитестандарти в местната власт.

Лектори на семинара бяха народните представители от Коалиция БСП – лява България АтанасМерджанов и Петър Кънев. По проблемите на местната власт се включи и най-успешният кмет на БСП в областта - градоначалникът на Камено инж. Стефан Бонев.

Семинарът бе организиран от Младежкотообединение с подкрепата на Делегацията на българските социалисти в Европейскиятпарламент. Обучението бе открито от говорителя на левицата Атанас Мерджанов. Въввтората част, свързана с икономическото състояние на държавата, Петър Къневзапозна младежите с работата си в Народното събрание, като призова „БСП трябвада е силна за да го има лявото крило“.

Кметът на Каменоинж. Стефан Бонев разясни трудностите и основните приоритети в местнотоуправление. Според него „младежите на БСП трябва да се мобилизират с конкретниуправленски решения, като ангажират хората по въпросите, които ги вълнуват”.

Във втория ден от срещата, освен заседание на областният съвет намладежкото обединение, се проведе и дискусия за мястото на младите социалисти в предстоящите Местни избори 2015. В нея участие взе и народният представител Атанас Зафиров. Областният координатор на МО –Бургас Христо Панайотов представии следващия семинар на младите социалисти, който ще се проведе през месецсептември и ще бъде свързан с подготовката и участието на младите хора вместните избори.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега