Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Млади стрелци от Бургас с пълно господство в ловно спортната стрелба

Млади стрелци от Бургас с пълно господство в ловно спортната стрелба

Младите стрелци на спортен клуб по ловна стрелба “Пиргос” Бургас за поредна година установиха пълно господство в ловно спортната стрелба при младежите в страната.

Младите стрелци на спортен клуб по ловна стрелба “Пиргос” Бургас за поредна година установиха пълно господство в ловно спортната стрелба при младежите в страната. На провелият се през изминалия уикенд финал на Държавно първенство по ловна стрелба момчетата завоюваха общо три републикански титли  и един бронзов медал.

Упоритият труд на младите състезатели и техните инструктори отново дадоха златни плодове. Така за трета поредна година Никола Шентов стана републикански шампион в дисциплина “трап”, като със стабилната си стрелба не допусна никакви изненади. В дисциплина “скийт” при младежите Иван Гочев се представи на изключително ниво и бе над всички останали, а друг бургаски състезател – 15 годишния Пламен Радев спечели бронза.

Интересен е факта, че Иван Гочев завоюва титлата с изключителен за възрастта си резултат – 110 от 125 възможни, което съпоставено с резулатите на мъжете би му отредило пето място в страната.  За отбелязване е и смелата стрелба на дебютанта в отбора – Павел Керемедчиев, който провежда усилени занимания едва от няколко месеца, но въпреки това зае шесто място.

Младите скийтисти на клуба в състав Иван Гочев, Пламен Радев и Павел Керемедчиев спечелиха и отборната титла със смазващо превъзходство над останалите.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега