Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Младоженци отпразнуваха брака си с благотворителна акция в полза на децата на Бургас

Младоженци отпразнуваха брака си с благотворителна акция в полза на децата на Бургас

Вместо цветя, те помолиха своите гости да дарят предвидените средства за добра кауза - закупуване на специализиран реанимобил за транспортиране на недоносени бебета и малки деца.

Все по-разпространена е традицията родните младоженци да използват своя най-романтичен ден за добри дела. Това важи и за семейство Елена и Радомир Петкови. Те си казаха заветното "Да" на магическата дата 10.10. Вместо цветя, те помолиха своите гости да дарят предвидените средства за добра кауза - да помогнат на лекарите в борбата им за живота на най-малките бебета.

"Организирахме сватбата повече от година, много искахме да бъде на тази дата. Вече има много млади семейства, които се отказват от букетите на сватбата си. Цветята наистина са много красиви, но ми е жал, че средствата, отделени за тях, се изхвърлят. Преценихме, че е много по-добре да ги посветим на благотворителна кауза в помощ на Отделението по неонатология, още повече, че и ние се надяваме скоро да станем родители", сподели младоженката Елена и призова и други двойки да последват техния пример.

Събраната от сватбата сума е 800 лв. Средствата ще бъдат използвани за закупуване на специализиран реанимобил за транспортиране на недоносени бебета и малки деца. Кутията със средствата бе предадена на д-р Стилияна Томова, началник на отделението, която им пожела дълги години любов и семейно щастие.

Това е четвъртото семейство, което в последните две години предоставя средства от сватбата си на Бургаската болница, разказват от ръководството на здравното заведение. Преди месец това сториха Никол и Любомир Колеви, а преди тях - Виктория и Живко Жекови, и Радина и Явор Вълканови. 

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега