Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Много забавления донесе 1 юни на децата от Поморие

Много забавления донесе 1 юни на децата от Поморие

Детският празник 1 юни и тази година предизвика много емоции и добро настроение. Децата от ОДЗ „Детелина” зарадваха гостите на площад „Св. Св. Кирил и Методий” с пъстра празнична програма. Любителите на велосипедите се включиха в традиционния Турнир по майсторско колоездене за деца от 5 до 14 години, организиран от Ротари клуб.

Детският празник 1 юни и тазигодина предизвика много емоции и добро настроение. Децата от ОДЗ „Детелина” зарадваха гостите на площад „Св. Св. Кирил иМетодий” с пъстра празнична програма. Любителите на велосипедите се включиха втрадиционния Турнир по майсторско колоездене за деца от 5 до 14 години,организиран от Ротари клуб.

Актьорите от Детска театрална студия „Светулка” приНЧ „Светлина 1939” зарадваха малки и големи зрители със спектакъла си „Любовтае солена” , създаден по проект „Фестивал „Палитра от изкуства”.На лятната сцена на НЧ „Светлина 1939” в кв. „СветиГеорги” децата също се забавляваха с празнична програма - песни, танци и веселиигри.

За тяхното добро настроение се погрижиха професионални аниматори.По случай Деня на детето, на Стадион Поморие сепроведе Турнир по футбол за деца родени през 2004 г., организиран от Областниясъвет на Българския футболен съюз за Бургас и Община Поморие. В турнира взехаучастие десет отбора от бургаска област.

На първо място се класира отбора наПСФК „Черноморец” – Бургас, втори стана отбора на ДФШ „Звездичка Бургас”, атретото място зае ОФК „Поморие. Всички участващи отбори получиха награди -топки и екипи, а за победителите бяха осигурени и купи.  

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега