Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Модерен кът за отдих в к-с "Изгрев" тъне в мрак

Модерен кът за отдих в к-с "Изгрев" тъне в мрак

Детски люлки и катерушки, фитнес уреди на открито, пейки и приятни алеи са на разположение на жителите на бургаския комплекс... до залез слънце.

Модерен, красив и функционален е кътът за отдих в района на Спортен център „Изгрев“. Детски люлки и катерушки, фитнес уреди на открито, пейки и приятни алеи са на разположение на жителите на бургаския комплекс... до залез слънце. След това модерните съоръжения потъват в мрак, алармират читатели на „PoligrafF“.

С повишаването на температурите и „завръщането“ на приятните вечери на открито местните жители отново търсят решение на проблема си – как да използват къта за отдих и по тъмно. Оказва се, че въпреки твърденията на потърпевшите, че са подавали множество сигнали за проблема, от ОП „Спортни имоти“ нямат информация за липса на парково осветление в района.

Самото игрище на Спортен център „Изгрев“, наред с кортовете, е добре осветено и трениращите там деца и младежи на „Нефтохимик“ до момента не са алармирали за тънещите в мрак детски люлки и фитнес уреди. Родители обаче се опасяват, че след 18:00-19:00 часа съоръженията стават опасни, тъй като все още по това време е тъмно.

Осветление няма от няколко месеца. По думите на хора от администрацията на спортния център, проблемът с липсата на парковото осветление е възникнал след ремонта на игрището. От ОП „Спортни имоти“ поеха ангажимента да проверят къта за отдих и да предприемат необходимите мерки. Продължаваме да следим развитието на случая.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега