Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

"Антибиотика" се събират за SPICE Music festival, представят ново парче

"Антибиотика" се събират за SPICE Music festival, представят ново парче

Песента е написана специално за събитието в Бургас.

Ясно е още едно от култовите 90-арски имена, което ще влезе в програмата на SPICE Music festival 2020. Специално за събитието в Бургас на една сцена отново ще се съберат дамите Ани, Савина и Силвия от най-успешното българско дамско музикално трио "Антибиотика". Нещо повече, култовата група е записала и ново парче, специално за феста.

"Това е подарък за всички, които харесват "Антибиотика"! Досега много пъти са се опитвали да ни събират, но само SPICE Music festival успяха! Преценихме, че единствено събитие от подобен мащаб може да ни качи отново на сцена, така че приемаме предизвикателството!“, споделят дамите от "Антибиотика" и нямат търпение да се върнат на сцената именно в Бургас, откъдето през 2000 г. стартира първото им турне!

Антибиотика оставиха трайна следа в българската музикална история, 3 албума и едни от най-добрите поп парчета на всички времена - „Няма как“, „Искаш да си с мен“ (с Мишо Шамара), „Какво е времето вътре в мен“ и т.н.  Музиката им звучеше навсякъде в края на 90-те и нито една дамска формация не успя след това да надмине успеха им.

Новото им парче е записано както в България, така и в САЩ, където живее Савина и откъдето ще се прибере специално за фестивала през август. Самото видео пък ще бъде заснето по време на самия фестивал.

Припомняме Ви, че тази година SPICE Music festival 2020 ще бъде цели три дни - 7, 8 и 9 август 2020 и отново ще се проведе на територията на Пристанище Бургас. Сред участниците ще бъдат мамбо фурията Lou Bega, Corona с участието на бразилската дива Олга де Суза, германските хип хопъри C-Block, испанките Las Ketchup, а за първи път на фестивална сцена в България ще видим Reel 2 Real ft. The Mad Stuntman, който ще изпълни хита си “I like to move it”, Rozalla с „Everybody’s free”, италианската денс формацията Black Box, LayZee aka Mr.President, който ще ни върне в 1996 с „Coco Jamboo”и британското дуо Maxx, което от 2019 отново се завърна на сцената, Bomfunk MC’s, легендите En Vogue, Kosheen, NANA, Vengaboys и Double You.

<iframe width=447 height=300 src=https://www.youtube.com/embed/1OGRR0Yalbs frameborder="0" allow="accelerometer; autoplay; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture" allowfullscreen></iframe>
ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега