Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

МОН: Учениците в Пловдивско утре ще са на училище

МОН: Учениците в Пловдивско утре ще са на училище

Учебните занятия в част от училищата в област Пловдив, в които днес следобед бе усетено силно земетресение, бяха временно прекратени.

Учебните занятия в част от училищата в област Пловдив, в които днес следобед бе усетено силно земетресение, бяха временно прекратени, но утре учебният процес продължава.

Няма данни за пострадали ученици, учители и други служители. При бърза организация децата бяха изведени на двора на училищата, а родителите и придружителите на по-малките получиха съобщения, че могат да ги отведат. Учителите изчакваха семействата, които нямаха възможност да пристигнат веднага.

Няма данни за значителни щети, които да не позволят провеждане на обучение.

До момента в МОН има информация за пропукана стена в коридора на основно училище „Гео Милев“ в Садово, за паднала мазилка в училището в асеновградското село Боянци, пукнатина на външна стена на общежитието на ПГ “Цар Иван Асен Втори” в Асеновград, счупени прозорци на физкултурен салон в село Караджово и паднали осветителни тела, неизползваем комин и пукнатини по коридори в училище в Катуница. Създадена е организация нанесените щети бързо да бъдат отстранени.

Регионалното управление на образованието в Пловдив поддържа постоянна връзка с местната дирекция „Пожарна безопасност и защита на населението“.
ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега