Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Монтират видеонаблюдение в кв. "Победа"

Монтират видеонаблюдение в кв. "Победа"

Целта е подобряване сигурността на жителите и намаляване на битовата престъпност.

Продължава разширението на видеонаблюдението на Бургас. След като в началото на годината бяха монтирани 67 камери в кв. "Меден рудник", сега дойде ред 30 такива да бъдат инсталирани и в квартал "Победа". Целта е подобряване сигурността на жителите и намаляване на битовата престъпност.

Инсталирането на камерите започна по ул. "Хан Кубрат", пред районното полицейско управление. След захранването на точките там, работата продължава към ОУ "Христо Ботев" и улиците "Резвая"/"Осогово", "Мургаш"/"Велека", "Резвая"/"Хилендар".

Камерите в квартала ще бъдат свързани помежду си с общ софтуер, за да предават в реално време информация към градския Център за управление на трафика, който координира получените сигнали и при необходимост ги изпраща на компетентните органи. Устройствата имат застраховка против вандализъм и гаранционна поддръжка на свързаността и софтуера за 60 месеца.

Видеонаблюдението в "Победа" ще помогне за по-добро взаимодействие на службите за сигурност и ще скъси времето за реакция. Камерите са превантивна мярка срещу посегателства към личността и собствеността, пътно-транспортни произшествия, помагат за идентифициране на издирвани хора и автомобили, поясняват от пресцентъра на Общината.

Към момента администрацията вече има 950 "очи", които следят за реда в града. Амбицията на местната власт е броят им да бъде удвоен през следващите 4 години.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега