Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Морето взе три жертви през последните дни

Морето взе три жертви през последните дни

С началото на лятото летовниците откриха сезона на плажа. Въпреки прохладното време, в петък и събота морският бряг също бе осеян с хавлии. За съжаление, трима души загубиха живота си край морето в тези дни.

С началото на лятото летовниците откриха сезона на плажа. Въпреки прохладното време, в петък и събота морският бряг също бе осеян с хавлии. За съжаление, трима души загубиха живота си край морето в тези дни. 80-годишен руснак бе открит на плажа в Поморие, 55-годишен турист загина в Созопол, а 14-годишно момче се удави в Бургас.

В петък, около 18:30 часа в полицията пристига сигнал за удавил се 55-годишен руски турист. Мъжът бил отседнал в Созопол. Трупът му е отнесен от централния плаж в катедра "Съдебна медицина" в Бургас.

Както PoligrafF.net вече ви разказа, 14-годишния Тодор се загуби във водите край неохраняемата зона до Пристанище бургас. Въпреки предупредителните табели, семейството решило да плажува именно там. Усилията на спасителите не се увенчаха с успех и трупът на детето бе открит едва на следващия ден.

В събота преди обяд в РПУ Поморие пристигнал сигнал за открит труп на мъж в района на централния плаж в града. Установено е, че става дума за 80-годишен руски турист, отседнал в частна квартира. При извършения първоначален оглед видими следи от насилие не са открити. Трупъте откаран за аутопсия в катедра "Съдебна медицина" в Бургас.

Работата послучаите продължава.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега