Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Може да накажат и родителите на ромите, изгаврили се с историята ни

Може да накажат и родителите на ромите, изгаврили се с историята ни

Родителите на тримата ученици, изгаврили се с портрети на велики българи, могат да бъдат санкционирани, съобщи секретарят на Местната комисия за борба с противообществените прояви на малолетни и непълнолетни в Добрич Росица Добрева.

Родителите на тримата ученици, изгаврили се с портрети на велики българи, могат да бъдат санкционирани, съобщи секретарят на Местната комисия за борба с противообществените прояви на малолетни и непълнолетни в Добрич Росица Добрева.

Педагогическият съвет на Професионалната гимназия по транспорт, обслужване и лека промишленост вече реши да накаже 17-годишните младежи да преминат от редовна в самостоятелна форма на обучение, като се явят на изпити по учебните предмети. След като в комисията бъде образувано възпитателно дело срещу тримата, съставът може да реши на родителите да бъде наложена глоба от 50 до 1000 лева, поясни Добрева.

Тя коментира още, че друго решение на Педагогическия съвет не би имало възпитателен ефект за съучениците на тримата при големия обществен резонанс на случилото се. Сред възможните наказания по възпитателното дело е тримата младежи от ромски произход да положат безвъзмездно общественополезен труд или да бъдат настанени в интернат.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега