Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Мултикултурно представление по случай Деня на толерантността

Мултикултурно представление по случай Деня на толерантността

Бургаски младежи организират поредица от инициативи в Бургас в чест на Международния ден на толерантността. Фокусът на кампанията пада върху младите хора и влиза в рамките на проект “Младежта е толерантност: преодоляване на анти-ромските стереотипи сред млади хора”.

Бургаски младежи организират поредица отинициативи в Бургас в чест на Международния ден на толерантността - 16 ноември. Фокусът накампанията пада върху младите хора и влиза в рамките на проект “Младежта етолерантност: преодоляване на анти-ромските стереотипи сред млади хора”.

Организаторите канят бургазлии на 15 ноември от17 ч. в  Културен център „Морско казино”, където деца и младежи отарменската, българската и ромската общност ще представят свои колоритни танци,песни и театрални постановки в мултикултурно представление, обединяващоразличните традиции на общностите.   

Честванията ще приключат на 20 ноември вСОУ „Епископ Константин Преслваски”, където Младежки доброволчески клуб„Младежта е толерантност“, съвместно с Регионален инспекторат по образованието,ще проведат дебати по метода „Световно кафене” между ученици от 10 и 11 клас отбургаските училища. Участниците в дебата ще проведат конструктивни обсъжданияна въпроси, касаещи темата за „Младежката толерантност“. Дебатите ще започнат в 13.30ч. ище продължат до 17ч. 

Проявите се организират от новосъздалия сеМладежки доброволчески клуб „Младежта е толерантност” към Център замеждуетнически диалог и толерантност „Амалипе” . Целта на кампанията е даобедини млади хора от различни етноси чрез образователни дейности иразвлекателни програми за преодоляване на ксенофобските настроения вобществото.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега