Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Музикалното с коледен спектакъл в сряда

Музикалното с коледен спектакъл в сряда

Тази седмица "Концертът в сряда" на учениците от Националното училище за музикално и сценично изкуство „проф. Панчо Владигеров” ще бъде посветен на предстоящите коледни празници. Децата са приготвили огромна изненада от новогодишни и коледни песни, които ще засипят душите с радост и празнично настроение.

Тази седмица "Концертът в сряда" на учениците от Националното училище за музикално и сценично изкуство „проф. Панчо Владигеров” ще бъде посветен на предстоящите коледни празници. Децата са приготвили огромна изненада отновогодишни и коледни песни, които ще засипят душите с радост и празнично настроение.

Коледният дух ще завладее всички, които искатпоне за час да се отпуснат и  разтворят сърцата си  за празника. От сцената гостите наконцерта ще научат как празнуват хората в другите държави и защо всяка страна имасвоя специфична традиция, наред с която в наши дни се утвърждават и все повечеобщи символи на празника.

В празничнатапрограма е включена коледна музика от цял свят, която ще бъде изпълнена отсолисти, актьори, вокални и инструментални ансамбли и балет. Специален гост наколедната феерия ще бъде група „Морски песъчинки”. Децата и преподавателите от Музикалното училищеще ви подарят едно усещане за истинска Коледа, защото това е един отнай-светите и любими семейни празници.

„Да празнуваме Коледа” можете да видите тази сряда, 17 декември,Концертна зала НУМСИ „проф. Панчо Владигеров!, от 18 часа.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега