Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

МВР на 90% сигурни - намереното тяло е на Валя

МВР на 90% сигурни - намереното тяло е на Валя

Изхвърленото от морето в неделя тяло по всяка вероятност е на Валя, потвърдиха от МВР за PoligrafF.net. В 7,30 ч. тази сутрин е стартирала аутопсията, която ще установи причините за смъртта. Взети са ДНК проби, които да докажат дали това наистина е Валя. Резултатите ще бъдат готови до 2-3 дни.

Изхвърленото от морето в неделятяло по всяка вероятност е на Валя, потвърдиха от МВР за PoligrafF.net. В 7,30 ч. тази сутрин е стартирала аутопсията, която щеустанови причините за смъртта. Взети са ДНК проби, които да докажат дали тованаистина е Валя. Резултатите ще бъдат готови до 2-3 дни.

„На 90% сме сигурни, че откритототяло е на Валентина Иванова. Снощи нейни близки са разпознали дрехите й във2-ро РПУ, където се води следствието. Очакваме резултатите от аутопсията и ДНКекспертизата, за да сме напълно сигурни, че става дума за нея“, коментира пред PoligrafF.netЦветелина Рандева – областен говорителна МВР.

Основната версия, по която сеработи е самоубийство. „Още преди месец обяснихме, че не става дума за умишленопрестъпление, нито за трафик“, допълни Рандева.

Припомняме ви, че вчера сутринта моретоизхвърли полуразложенo тяло върху тетраподите на вълнолома дояхтеното пристанище. Основните версии бяха, че топринадлежи или на медицинската сестра Валентина Иванова, или на поморийскияморяк Емил.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега