Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Мъж загина на място в тежка катастрофа до "Дюни"

Мъж загина на място в тежка катастрофа до "Дюни"

Тежък пътен инцидент е станал на пътя Приморско – Бургас, в отсечката в близост до в.к. „Дюни”, съобщават от полицията. Блъскат се челно автобус, с великотърновска регистрация, управляван от 39-годишен шофьор, движещ се в посока Созопол и „Рено Канго”, с бургаска регистрация, движещ се в обратна посока. Шофьорът на лекия автомобил е загинал на място.

Тежък пътен инцидент е станал на пътя Приморско – Бургас, в отсечката в близост до в.к. „Дюни”, съобщават от полицията. Блъскат се челно автобус, с великотърновска регистрация, управляван от 39-годишен шофьор, движещ се в посока Созопол и  „Рено Канго”, с бургаска регистрация, движещ се в обратна посока. Шофьорът на лекия автомобил е загинал на място.

Злополуката станала вчера около17.20 часа.Към мястото наинцидента се отправили полицейски екипи от Районно управление „Полиция” –Созопол и медицински екип. Констатирано е, че водачът на автобуса, който е билсам по време на осъществяване на пътния инцидент, не е пострадал сериозно.

Пътят Приморско –Бургас в отсечката от кръстовището за „Св. Тома” и в.с. „Дюни” до предибензиностанция „Петрол” на Созопол е затворен, като водачите могат да ползватобходния маршрут - по стария път от Созопол за к-г „Каваци и в.с. „Дюни”.   

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега