Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Национални дни за учене през целия живот се проведоха пилотно в Бургас

Национални дни за учене през целия живот се проведоха пилотно в Бургас

Първото издание на Националните дни за учене през целия живот –2015 събра в Бургас над 300 образователни експерти, учители, директори на училища, представители на деловите среди, на местната власт, на неправителствени организации от цялата страна и гости от чужбина.

Първотоиздание на Националните дни за учене през целия живот –2015 събра в Бургас над300 образователни експерти, учители, директори на училища, представители наделовите среди, на местната власт, на неправителствени организации от цялатастрана и гости от чужбина. 

Тридневниятфорум в Бургас предложи редица събития свързани с ученето през целия живот-конференции, презентации, обмяна на добри практики, изложение на учебниинституции за образование и обучаеми на възрастни. Гражданите и гостите наморския град имаха възможност да се запознаят с продукция и демонстрации наумения на възрастни от цялата страна, които са обучаеми в професионалнигимназии.            

Врамките на Националните дни за първи път бяха връчени годишни награди за приноскъм развитието на сектора за учене на възрастни. Наградата в категория„Областен координатор“  получи заместникобластният управител на област Бургас доц. д-р Севдалина Турманова, която бе иедин от основните двигатели събитията да се проведат пилотно в морския град.Наградата се връчва за активна дейност, насочена към осъществяване на политикиза учене през целия живот на областно ниво.            

„Самообразованите хора, хората, които са информирани, хората, които са в постояненпроцес на себеусъвършенстване могат да живеят по-добре и да бъдат полезни засебе си и за останалите. Поздравявам Министерството на образованието и наукатаза тази прекрасна инициатива, като пожелавам тя да бъде постоянна“.- с тезидуми областният управител на областта домакин, Вълчо Чолаков приветстваучастниците в събитията.           

Вкрая на тридневния форум стана ясно, че през 2016 г. Бургас отново ще бъдeстолица на ученето през целия живот.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега