Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Над 100 сигнала с информация за избягалите затворници са постъпили в МВР

Над 100 сигнала с информация за избягалите затворници са постъпили в МВР

Всяка от информациите се проверява, но до момента около 30-ина изглеждат по-вероятни.

Над 100 сигнала, свързани с избягалите затворници, са постъпили в МВР. Това съобщи вътрешният министър Валентин Радев, предаде БНТ. Всяка от информациите се проверява, но до момента около 30-ина изглеждат по-вероятни, уточни той.

Министърът отново подчерта, че избягалите затворници са опасни и апелира гражданите да не влизат в контакт с тях. Вместо това незабавно да се обърнат към властите.

"Издирваме всички, които са свързани с избягалите затворници, разпитваме ги. Знаете за сина, майката, той засега не ни помага много", коментира Радев. Той посочи, че всички в СДВР ще бъдат на крак по празниците.

"Много бързо заградихме границата, знаехме, че са в София и ще ги хванем, но не мога да кажа нищо, виждате колко са опитни", отговори министърът на въпрос дали е възможно двамата затворници вече са напуснали страната.

Припомняме Ви, че рецидивистите Радослав Колев и Владимир Стефанов избягаха от Софийския затвор около 16 часа във вторник, след като заплашили дежурните надзиратели с огнестрелно и хладно оръжие. Разследването на бягството продължава.

Радослав Колев е рецидивист, осъден на наказание лишаване от свобода в размер на 26 години, за убийство. Владимир Стефанов също е рецидивист, осъден на наказание лишаване от свобода в размер на 30 години, за грабеж, отвличане и опит за убийство на двама служители на МВР.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега