Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Надзирател в Софийския затвор хванат да вкарва дрога в затвора

Надзирател в Софийския затвор хванат да вкарва дрога в затвора

При обиска у него са намерени и иззети 50 грама растителна зелена маса – канабис, 10 грама хероин, 8 грама амфетамин, 2 грама кокаин, 63 грама “Ривотрил”, 15 бутилки алкохол по 200 млл, 11 мобилни телефона, 5 СИМ карти и нож.Вещите от поръчките той прикрепил с тиксо към краката си и отчасти в униформата.

Служител от надзорно-охранителният състав към затвора в София беше задържан  при полицейска операция “Куриера” на Главна дирекция “Криминална полиция” със съдействието на Главна дирекция “Изпълнение на наказанията” към Министерство на правосъдието.

34-годишният К.Х. е заловен непосредствено след като е внесъл на територията на затвора наркотични и други упойващи вещества, мобилни телефони, алкохол, СИМ карти, предназначени за лишени от свобода.

При обиска у него са намерени и иззети 50 грама растителна зелена маса – канабис, 10 грама хероин, 8 грама амфетамин, 2 грама кокаин, 63 грама “Ривотрил”, 15 бутилки алкохол по 200 млл, 11 мобилни телефона, 5 СИМ карти и нож.

Вещите от поръчките той прикрепил с тиксо към краката си и отчасти в униформата. По случая в Софийска градска прокуратура е образувано досъдебно производство като К.Х. е задържан и му е повдигнато обвинение за извършено престъпление по чл.354А от НК.  

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега