Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Над 60 сигнала за паднали клони и дървета са получени в Бургас

Над 60 сигнала за паднали клони и дървета са получени в Бургас

До момента на всеки подаден до дежурния в Община Бургас сигнал за паднали дървета и счупени клони, в резултат на силния вятър, разразил се над Бургас, се реагира своевременно.

До момента на всеки подаден до дежурния в Община Бургас сигнал за паднали дървета и счупени клони, в резултат на силния вятър, разразил се над Бургас, се реагира своевременно. Въпреки лошото време и дъжда, служители от обжщинска дирекция „Управление при кризи, обществен ред и сигурност” съвместно със свои колеги от Гражданска защита – Бургас и фирмите по чистотата и поддръжката на града, отстраняват падналите върху улиците клони и дървета, за да не се възпрепяства нормалното и безопасно движение в града, съобщават от пресцентъра на Общината.

Над 60 сигнала за паднали клони до сега са получени в Общината. Най-големите от тях са били в района на СОУ „Кирил и Методий”, ул. „Гурко” и бул. „Иван Вазов”. Те са отстранени незабавно и в момента ситуацията там е нормална. Продължават да се получават сигнали за паднали клони върху някои алеи в Морската градина.         

Тази сутрин температурите в Бургас са били между 3 и 5 градуса, а към обяд са се покачили до 8 градуса. Скоростта на вятъра е 100 км./ч. с пориви, като тенденцията е той да се усилва още. Не се очаква температурите през нощта и утре да са под 1 и 3 градуса. Най-ранната прогноза, касаеща намаляване скоростта на бурния вятър, е утре следобяд.         

Община Бургас призовава гражданите да продължават да подават своевременно сигнали относно лошите метеорологични условия на дежурния на телефон: 84 15 60 или 907 218, с цел по-бързата и навременна координация и реакция между различните звена и фирмите по поддръжката. Също така се призовават бургазлии и особено възрастните хора по възможност да не излизат навън, освен ако не е много наложително, както и да избягват да се движат в близост до стари и изсъхнали дървета.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега