Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Над 1000 велосипедисти на ден карат по алеята до Сарафово

Над 1000 велосипедисти на ден карат по алеята до Сарафово

Това показва новата арка с брояч, поставена в района на Морската градина, при самия вход на трасето при т.нар. паркинг "Адам и Ева".

Над 1000 велосипедисти на ден карат по алеята до Сарафово. Това показва новата арка с брояч, поставена в района на Морската градина, при самия вход на трасето при т.нар. паркинг "Адам и Ева". Нейните предназначения са две, посочват от Общината. На първо място предназначението на съоръжението е да спира достъпа на автомобили по алеята, като в същото време да отчита и колко велосипедисти са преминали по нея.

Данните се изписват на електронен екран, монтиран в близост. Паралелно с това се записват и в специална база данни, която да покаже до каква степен Бургас е велосипеден град и кои са най-натоварените му трасета. Сензорът показва, че велоалеята към Сарафово в действителност е доста популярна. В петък само за 5 часа са регистрирани над 1000 преминали от там велосипедисти, отчитат от Общината.

Припомняме Ви, че през последните няколко години велоалеята бе облагородена не само с полагане на подходящите настилки, но и с поставяне на кътове за отдих с чешмички и пейки.


ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега