Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Над 150 автомобила от страната и чужбина се включват в тазгодишния ретро парад в Бургас

Над 150 автомобила от страната и чужбина се включват в тазгодишния ретро парад в Бургас

Парадът за класически автомобили и мотоциклети се реализира за 16-та поредна година от Бургаски авто-мото клуб „Ретро“, със съдействието на Община Бургас.

И тази година традиционният ретро парад в Бургас ще впечатли малки и големи с атрактивни легендарни возила, които не могат да се видят всеки ден. В атрактивното събитие ще бъдат представени над 150 автомобила и мотоциклета от всички краища на България. Няма да липсват и гости от Сърбия, Словения, Хърватска, Гърция и Румъния.

Парадът за класически автомобили и мотоциклети се реализира за 16-та поредна година от Бургаски авто-мото клуб „Ретро“, със съдействието на Община Бургас. Тази година събитието ще се проведе на 1 юли /събота/ на алеите пред експоцентър „Флора“.

Любителите на класическите возила ще имат възможност да разгледат и да се снимат с уникалните автомобили и мотоциклети. Те ще бъдат изложени за разглеждане от 10:00 до 14:30 часа.

В творческа работилница най-малките посетители на събитието ще могат да оцветят или нарисуват мечтания от тях ретро автомобил. Ще имат и възможността да сглобят от хартия макет на ретро автомобил.

В 14 часа пред експоцентър „Флора“ ще започне церемонията по награждаването на участниците. Традиционно ще се връчват награди на участниците с най-атрактивни и автентични превозни средства. Част от тях са специално изработени авторски инсталации от автомобилни части, които са своеобразно произведение на изкуството.
ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега