Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Над 20 000 души ще пеят в един глас с Роби

Над 20 000 души ще пеят в един глас с Роби

Над 20 000 души се очаква да посетят тазгодишното издание на Spirit of Burgas. Това заяви Петър Петров от организаторите на феста. След едногодишната пауза и с въвеждането на новия формат на събитието, в края на тази седмица Бургас ще посрещне тълпи от фенове и една от най-големите музикални звезди в света.

Над 20 000 души сеочаква да посетят тазгодишното издание на Spirit of Burgas. Това заявиПетър Петров от организаторите на феста. След едногодишната пауза и свъвеждането на новия формат на събитието, в края на тази седмица Бургас щепосрещне тълпи от фенове и една от най-големите музикални звезди в света.

Легловата база в града езаета на 100%, издаде от своя страна кметът Димитър Николов. Свободни места задните на Spirit-а няма.Организаторите обаче призоваха това да не плаши закъснелите фенове, които всеоще могат да намерят хотел или квартира в периферията на града. Между 50 и 100 ще бъдатлодките, за които е осигурена зона на безопасно разстояние от брега.

Що сеотнася до организацията, тя тече с пълна сила. Фестивалното градче е почтиготово да посрещне най-голямото музикално събитие в града. Денонощни екипи щесе грижат за почистването във и около зоната на фестивала, осигурени са идопълнителни паркоместа.

„От 4 до 10 август затварямедостъпа до общинския паркинг на х-л „Приморец“ за тежката техника. Затваряме и улицата към паркингапред Фрегатата. По „Булаир“ ще бъде обособена паркинг зона. До 5 август плажуващите ще могат да ползват Централен плаж. Впетък обявяваме Синята зона по ул. „Демокрация“ за безплатна. Осигурилисме и допълнителни паркоместа в паркинга на ул. „Гурко“. Очаквамемного автомобили, така че препоръчваме до се ползват общинските паркинги.Ограничили сме заетите площи в Морска градина, така чепотокът там да не бъде отцепван“, коментира Николов.

Междувременно, презпочивните дни ще работят всички музеи, галерии и атракциони, свързани с ОбщинаБургас. Целта е посетителите на феста да могат да видят всичко, което е натяхно разположение извън концертната програма. На входа на Spirit-а ще бъдепоставена и информационна карта, която да запознава хората с развлеченията вграда.

„От 28-и сме наплажа, сцената е вече почти изградена. В сряда започва зареждането със звук иосветление. Тировете на Роби вече са тук. Всичко върви по план. Само апелирамепубликата да дойде навреме за фестивала, за да може всички да влязат прединачалото на концертите и да няма напрежение“, коментира Петров пред журналистиднес.

От охранителната фирмапосочиха, че промени в пропусквателния режим на фестивалното градче няма. 12пункта ще има при главния вход край бар „Нептун“. Всеки музикален фен щеподлежи на проверка и няма да се допуска внасянето на опасни предмети, оръжие инаркотици. Единствената промяна е, че хората с увреждания ще влизат презспециална рампа, която ще бъде изградена по алеята зад х-л „Приморец“.

Една от новостите есвързана с разплащането в рамките на фестивалното градче. По подобие на другифестивали по света, тази година напитките и храната на Spirit-а ще сезакупуват с помощта на предплатени карти. Вместо в кеш, хората ще плащат застоките с тях. Минималната сума, с която феновете ще могат да заредят ваучераси, е 20 лева. При изчерпване на кредита, ще има пунктове за презареждане.

Очаква се Роби Уилямс дапристигне в Бургас на 6-и август. От съображения за сигурност организаторитеотказаха да потвърдят дали звездата ще бъде настанен в града или в периферията.Но кметът Николов увери, че музикантът ще се запознае с Бургас и България.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега