Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Над 2000 бургазлии на бунт срещу високите сметки за ток

Над 2000 бургазлии на бунт срещу високите сметки за ток

Над 2000 бургазлии се вдигнаха на бунт срещу високите сметки за ток. „Вън от България”, „Мафия”, „Стига вече на крадците”, „Да живее България, да живее единството” бяха само част от възгласите на събралите се граждани в 11 часа до сградата на ЕВН в града.

Над 2000 бургазлии се вдигнаха на бунт срещу високите сметки за ток. „Вън от България”, „Мафия”, „Стига вече на крадците”, „Да живее България, да живее единството” бяха само част от възгласите на събралите се граждани в 11 часа до сградата на ЕВН в града.  

„Нека да покажем, че ще се съпротивляваме докато чуят нашите искания, защото трябва да се съобразяват с нас. Държави като Великобритания, Франция, Испания и др. плащат за ток по-малко отколкото плащаме ние. Това докога ще продължава, искаме промяна”, призова Николай Дичев, един от организаторите на протеста.  

„Няма да търпим повече това. Нека днес кажем на премиера и министрите, че няма да се разминат с едно разсрочено плащане на сметките за ток, защото тук е налице явна измама от страна на всички електроразпределителни дружества…защото абсолютно всички българи се оплакват от надписани сметки. Това си е една законна кражба, законен рекет от страна на частните монополисти и ние няма да търпим това”, допълни Дичев.    

Организаторите призоваха събралите се да не се отказват от исканията си и да се събират всеки ден от 18 ч. пред сградата на Общината. Един от ораторите извади сметка за ток и запали "монополът" символично. Митингът премина без произшествия и крайни прояви. Час след началото протестиращите преминаха по ул. „Александровска” до площада пред Общината.

<iframe width=447 height=251 src=http://www.youtube.com/embed/n9z2nBpJQgg frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега