Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Над 50 ентусиасти се включиха в традиционния бегачески маратон в Несебър

Над 50 ентусиасти се включиха в традиционния бегачески маратон в Несебър

Към несебърските ентусиасти се присъединиха бегачи от Бургас, Стара Загора, Варна, София и няколко други населени места.Трасето е изключително атрактивно.

Спортната общественост в Несебър не се уплаши от лошото време и тази година отново проведе заключителен полумаратон 21.1 км,  с който да отбележи края на годината. Идеята се ражда преди три години и инициаторите Васил Лечев, Христо Терзиев и Емил Атанасов твърдо са решили да я направят традиционна. 

За да има по-голяма възможност за повече хора да се включат дистанциите бяха три – 21.1 км., 10.5 км и 5 км. Над 50 ентусиасти стартираха днес в дъжда, като повече от половината бяха на полумаратонската дистанция 21.1 км. Към несебърските ентусиасти се присъединиха бегачи от Бургас, Стара Загора, Варна, София и няколко други населени места.Трасето е изключително атрактивно. 

Старта и финала са градските порти в крепостната стена на стария град. Следва обиколка по крайбрежната алея на града, която се включва в южната крайбрежна алея на новата част през южния парк и обикаляне на града от юг и запад до началото на Слънчев бряг. В комплекса се ползва отнова крайбрежната алея до самия край на северния несебърски плаж, а на връщане града се обикаля по северната крайбрежна алея през живописния провлак и така популярната мелница до градските порти.

За всички участници това бе не просто бягане, а забавление. То бе изцяло любителско и не бе обременено от записвания, такси за участие, официално класиране и други такива характерни за организираните стартове задължения. След финала дарители осигуриха напитки и храни за подкрепа и добро настроение. 
ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега