Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Над половин милион лева санкции за концесионери на плажове

Над половин милион лева санкции за концесионери на плажове

Близо 570 000 лева са санкциите за неизпълнени задължения от концесионерите и наемателите на плажовете към 30 септември. Това съобщи регионалният министър Десислава Терзиева по време на парламентарния контрол.

Близо 570 000 лева са санкциите за неизпълнени задължения от концесионерите и наемателите на плажовете към 30 септември. Това съобщи регионалният министър Десислава Терзиева по време на парламентарния контрол.

Направени са 208 контролни проверки. Терзиева съобщи, че са съвместени данните от специализираните карти на 289 морски плажове с данните по картите за разпространение на дюни. За 41 плажа се е наложило да се направят проверки на място от специалисти от БАН, МОСВ и Агенцията по кадастър през юни - юли тази година.

Създадени са и специализирани карти на морските плажове в територии без одобрена кадастрална карта. За плажовете, в които има дюни, предстои представяне на окончателен доклад от работна група, който се очаква до края на този месец. Целта е да си види какво ще предложат експертите, за да се решат проблемите, свързани с изготвянето на специализираните карти.

След влизане в сила на заповедта за изменение на кадастралната карта и кадастралните регистри на базата на предоставени от Агенцията по кадастър скици на морски плажове, министерството ще предприеме действия за съставяне на актове за изключителна държавна собственост.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега