Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Най-пострадалите от наводненията в Димчево днес получиха битова техника

Най-пострадалите от наводненията в Димчево днес получиха битова техника

Припомняме, че средствата бяха осигурени след решение решение на Общински съвет.

Най-пострадалите от наводненията през януари домакинства в село Димчево днес получиха битова техника, мебели и строителни материали за ремонт на домовете си. Това съобщи кметът на Бургас Димитър Николов. Припомняме, че средствата бяха осигурени след решение решение на Общински съвет. 

"Нивото на водата в залетите площи около селото е спаднало драстично. Екипи на службата за пожарна безопасност и защита на населението продължават да са на място и да изпомпват водата. Днес ще бъдат извадени и потъналите помпи на “Напоителни системи”. Това ще позволи помпената станция да заработи с пълен капацитет през следващата седмица", допълни кметът.

В периода от 8 до 12 януари в района на населеното място паднаха интензивни валежи от дъжд, чието количество надхвърли 220 литра на квадратен метър. Дъждовете и снеготопенето от края на януари и началото на февруари доведоха до критично повишаване на нивото на реките. Дигата на река Факийска беше разрушена от придошлите води, които заляха много къщи и унищожиха имущество.Наводнението нанесе сериозни щети в домовете на много хора. Увредени са подови настилки, фасадни мазилки и изолации, битово обзавеждане и домакински уреди. Общинска комисия извърши оглед на всяко засегнато домакинство и изготви списък с необходимото за възстановяване имущество.

Най- пострадалите от наводненията домакинства в село Димчево днес получиха битова техника, мебели и строителни материали...

Публикувахте от Димитър Николов в Четвъртък, 11 март 2021 г.
ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега