Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Намериха изгубеното на плажа в Обзор 6-годишно дете с аутизъм

Намериха изгубеното на плажа в Обзор 6-годишно дете с аутизъм

Своевременно след получаване на сигнала за изгубеното момиченце е създадена организация за издирването на детето.

Шест годишно момиченце с аутизъм бе изгубено на Южния плаж в Обзор, докато плажувало с баба си и дядо си. Възрастните хора установили липсата на детето около 10.30 ч., като след близо час лутане по плажната ивица, решили да сигнализират за инцидента в Районно управление – Несебър.    

Своевременно след получаване на сигнала за изгубеното момиченце е създадена организация за издирването на детето, като са насочени допълнителни сили от „Охранителна полиция“ и бургаската жандармерия. 

Около 14.45 ч. 6-годишното момиченце е открито на близо 5 км. от мястото, където е забелязано за последно. То си играело в басейна на хотелски комплекс в Обзор без дори да подозира какви притеснения на близките си е причинило с отсъствието си. Предвид леката форма на аутизъм в детето комуникацията с него е била невъзможна, но по думите на открилите го, то било в добро физическо и психическо състояние, без да е повлияно от високите летни температури.   

В издирването на момиченцето се включиха близо 20 души, като служителите от вътрешното ведомство бяха подкрепени от общински служители и доброволци. В стройната организация всеки е получил определени зони, където да се извършват издирвателните действия, като по този начин се е спестило време и ефективността е била по-голяма.

ОДМВР – Бургас за пореден път призовава гостите и почиващите по Южното Черноморие и най-вече отседналите в големите курортни градчета да бъдат максимално бдителни по отношение действията на подрастващите! 

От началото на летния сезон подобни случаи не са единични. Близките често ползват помощта на социалните медии, но е препоръчително преди да публикуват призив в различните групи, да съобщят в най-близкото полицейско управление за да има адекватна и бърза реакция при издирването на изгубено дете!
ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега